Pefkohori

Na 100-ak km od Soluna, odmah posle Polihrona i Haniotija nailazimo na živopisno mestašce Pefkori, poznato po svojoj peščanoj plaži, kristalno čistom moru i odličnom noćnom životu.

Naziv ovog turističkog naselja u prevodu znači borovo selo zbog obilja borovih šuma u tom području. Od obale se pruža predivan pogled na Atos i poluostrvo Sitoniju. Plaža je većim delom pokrivena ležaljkama i suncobranima, koje dobijate besplatno uz piće u nekom od barova i kafea koji su nanizani jedan pored drugog, njenom celom dužinom. Noćni život u Pefkohoriju je, kada govorimo o Kasandri, najuzbudljiviji. Čitavo šetalište uz obalu u večernjim časovima pretvara se u veliku žurku na otvorenom. Muzika, mnoštvo ljudi, zabava na svakom koraku. Postoji i diskoteka gde se osim strane pušta i naša muzika. Zbog dobre atmosfere u večernjim časovima ovde pristižu turisti i iz okolnih mesta, tako da je sve veoma živo i provod traje do ranih jutarnjih časova. U našoj ponudi pored vila mogu se naći i aprtmani sa bazenom, i zato ljubitelji dobrog provoda –pravac Pefkohori!!

Pefkohori je i odlično snabdeven, tu su veliki marketi poput Masutisa i Aravatidisa, kao i mnoštvo manjih radnjica, pekara i naravno girosa koga ima na svakom koraku. Odlični restorani, taverne i riblji restorani učiniće vam boravak još prijatnijim.

VILA DIMITRIS FLOWERS

Vila Dimitris Flower je objekat koji je smešten u mirnijem delu letovališta, nedaleko od samog centra mesta. Vila je okružena zelenilom i idealan je izbor za porodice sa decom jer se u neposrednoj blizini vile nalaze market i pekara. Vila se sastoji iz dvokrevetnih i trokrevetnih studija, kao i četvorokrevetnih apartmana. Svaka smeštajna jedinica ima standardno opremljenu kuhinju sa svim potrebnim elementima, kupatilo, TV i klima uređaj. Korišćenje klime se naplaćuje dodatno, na licu mesta.  

 

VILA KASSANDROS

Vila Kassandros se nalazi na glavnom putu, u centru Pefkohorija, na svega 150 m od plaže. Ukoliko ste od onih ljudi kojima je najvažniji  prijatan ambijent tokom letovanja, onda ste na pravom mestu! Dobrodošli ste u ovu kuću i učinićemo sve da se osećate tako.  Vila raspolaže dvokrevetnim studijima, dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima. Svi smeštajni kapaciteti su udobni, prijatni i  opremljeni kuhinjom, kupatilom, terasom i klima uređajem. Korišćenje klima uređaja se doplaćuje na licu mesta, u iznosu od 5€ na dan.

VILA FROSSAKI

Vila Frossaki, izgrađena pre samo tri godine, nalazi se na oko 450  metara od plaže. Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim studijima kao i trokrevetnim studijima sa krevetom na sprat, naročito pogodnim za smeštaj porodica sa decom. Svi studiji su opremeljeni kuhinjom, kupatilom, TV i klima uređajem koji se naplaćuje na licu mesta u iznosu 5€ na dan. U sastavu vila Frossaki se nalazi prostrano dvorište i roštilj kao i klackalica koja će najviše obradovati decu.  Zbog svega ovoga, ova vila će se svideti porodicama koja imaju decu kao i onima koji bi ipak malo tišine u bučnom i živopisnom Pefkohoriju.

HOTEL PETRIDIS

  

Omiljeni hotel srpskih turista – Petridis nalazi se iznad samog centra Pefkohorija na oko 350 m od plaže i na par minuta od centra mesta. U prijatnoj atmosferi hotela možete popiti kafu tik uz bazen, doručkovati na otvorenoj terasi u restoranu koji nudi fantastična jela tradicionalne grčke kuhinje. U večernjim časovima možete se osvežiti koktelom i odigrati partiju bilijara a zatim se odmoriti uz dobar program u hotelskoj TV sali. Hotel poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije. Svaki studio ima komplet opremljenu kuhinju, TV, AC, kupatilo i terasu. Uz ljubazno osoblje sigurni smo da će vam ovaj hotel pružiti nezaboravne trenutke.

Close Menu